4 Daagse 2010 NIJMEGEN

Verslagen uit de Stentor !
 http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/6998459/Kroegpraat-in-Back-in-Town-leidt-tot-deelname-aan-Nijmeegse-Vierdaagse.ece

http://picasaweb.google.nl/101748181254761734982/Nijmegen4DaagseSTENTOR?feat=directlink

http://picasaweb.google.nl/101748181254761734982/Nijmegen4DaagseVrijdag?feat=directlink

DAG VERSLAGEN  !  en FOTO VAN DE DAG

Hallo Allemaal
Allereerst wil ik iedereen die ons gesteund heeft tijdens deze barre tocht, hartelijk bedanken  BEDANKT.  Bedankt voor de telefoontjes, ik heb meer dan 550 smsjes ontvangen en ook beantwoord !! Bedankt voor de bezoeken onderweg incl de diverse drankjes. Bedankt de Stentor voor het plaatsen van de leuke stukjes. Bedankt Gert, Yvon en Dick voor het teamwerk. Bedankt voor de Massages, zonder dat, was het helemaal niet gelukt ! Dit was een 1 malige aktie. Ik zie de lol en gein nog steeds niet, ik heb het feest met Gert niet kunnen vinden ! Toch wel leuke dingen onderweg met Gert meegemaakt, maar ik denk niet dat ik het nog een keer doe.

 

Vrijdag de 4de en laatste dag !
Weer vroeg er uit. gister was ik het zat en vandaag eigenlijk ook, maar je kunt de laatste dag niet meer af haken, dus we gaan weer met z'n vieren naar de start. Na een lang stuk weer over een dijk gingen door het plaatsje Linden met leuke thema's in de tuinen. Toen  naar Cuijk, gigantisch wat een feest !! voor de mensen die langs de kant staan !! Rampvol en we lopen door grote tenten die over weg staan. Dan de noodbrug over het water, en dan weer de weilanden in, is ook lekker rustig. In Beers stond de Fam. Broekhuis met leuke verrassing en dan de laatste 15 km. Na Malden begint de via gladiola, dat is 9 kilometer lang schuifelen. ik vond dat het zwaarste stuk van de afgelopen 4 daagse. Eindelijk de finish bereikt. Ik ben het zat, ik wil naar huis ! Ik heb geen feest meegemaakt (savonds) te moe, Onderweg is het feest voor de bezoekers langs de weg. Harde muziek (schatje mag ik je foto)(put your hands up in the air), veel drank en naar ons kijken. Ik ga volgend jaar weer naar Nijmegen, maar dan langs de kant !! Ik vond de organisatie prima voor elkaar, ondanks een boel negatieve verhalen over scan apparaten die niet zouden werken, het gekke was dat die dingen het wel deden als je wegging en terug kwam, maar om problemen te vermijden werd er weer met de hand geknipt, dus eigenlijk werkt het wel. 

Donderdag de 3de dag

Hallo allemaal, de foto'staan wel op de site, Gon heeft een mooie impressie gemaakt van lopers op de 7 heuvelenweg. was afzien voor velen ! Ik heb wel een heel verhaal, maar ik ben nu wel een beetje moe, tis nu alweer 24.00 uur en het ontbijt is  om 04.00 uur. We hebben een waanzinnige verrassing gehad onderweg, ook een heel verhaal. ik ben het zat. Gert en Ik waren om 14.15 op de wedren, Dick om 16.00 uur. Dus we moeten vrijdag nog 1 x in de benen om dat k.... kruisje op te halen. Als ik morgen de finish haal ? staat de rest van de foto's en het dagverslag een dag later op deze site, sorry !  Toon

 

Woensdag de 2de dag.

Weer vroeg eruit, wie zei er ook alweer dat het een vakantie week zou worden ? Bij het ontbijt was iedereen op tijd, maar wel met pijn in de benen. Yvon besluit om niet meer te starten om onnodige blessures te voorkomen. ze brengt ons weg naar de wedren waar weer zo'n 15000 mensen proberen om vroeg te starten. Dik was als eerste weg, ik kreeg het benauwd in de rij en zijn naar een andere startplaats gegaan. Dick haalden we snel in. we hadden voor dat we begonnen afgesproken dat ieder zijn eigen tempo zou lopen, dus dat gaf geen problemen.   Ik had vrij veel last  van spieren in m'n rechter knie, Gert had er gister extra aandacht aan besteed maar het blijft een hardnekkige blessure. Onderweg heeft hij mij nog een keer onderhanden genomen. Moet je voorstellen; ik in pak en Gert met een stok. ff zitten aan de kant voor een bak soep (heet) en dan gaat Gert masseren en ff extra op de gevoelige plekjes drukken, en ik de gloeiend hete soep in de hand, en ik ook nog een beetje schreeuwen van de pijn. we kregen daar bijna een verkeersopstopping.
 

 De dames hebben ons weer prima verzorgd,  ze hebben extra  lang gewacht op Dick, maar die kon weer niet overweg met z'n telefoon terwijl hij wel wist waar de dames stonden, jammer. de stemming van de mensen langs de kant van de weg was prima, ik kan er de lol nog niet van krijgen, ik hoor steeds meer; wat  een feest ! voor wie dan ?? als je gelopen hebt ben je savonds te moe om nog te gaan feesten in Nijmegen. Met Gert op sleep touw is het soms wel lache, en dat is voor ons dan wel weer leuk. De opmerkingen die je soms langs de weg hoort en dan gelijk het overdonderend komentaar van ons er achteraan. een politie agent die tegen ons schreeuwd dat Gert  uit moet kijken met oversteken,  en dan pas z'n stok ziet ! Of ik in dat pak een feestje heb ? dat Gert dan zegt; dat we aan het oefenen zijn voor de intocht maar dat hij Nijmegen niet kan vinden, vorig jaar wist hij de weg nog. Of we geoefned hebben ? waarvoor dan ? moest dat dan ?   Het was vandaag warm en benauwd, ik dacht als ik nog 1 x ga zitten, kom ik niet meer overeind ! De organisatie heeft verder alles goed in handen, geheime controle 800 meter voor de finish, 5 a 6 camera's  die registreren of je wel  door de scan loop, als die niet goed werkt ! om 14.40 kwamen we aan op de wedren, Dick een uurtje later. Ik vond het moeilijker dan gister, Als je ff gaat zitten kom je niet meer overeind. we hebben in Elden wat gegeten en daarna hebben gert en Yvon gemasseerd. ik hoop dat we straks om 4 uur bij het ontbijt kijken wie er gaat starten ?? Volgens Jeroen staat ons ergens onderweg een verrassing te wachten. we zijn benieuwd. 23.45 uur ik ga maar ff rusten.

 

Dinsdag de eerste dag en goed heet !!
Alle 4 slecht of niet geslapen vanwege de hitte op onze kamers, ik had een kamer met 2 koelers op het dak die de hele nacht hebben staan janken ! We mochten een uur eerder starten, Dick was een beetje later bij het ontbijt, geregeld door Jacob van cafe/zaal de Betuwe in Elden. Yvon vond snel een parkeerplaats in de kelder. Tip voor de nakomers; alle parkeer garages in Nijmegen sluiten om 17.00 / 18.00 uur, dan kom je er dus niet meer in, wel uit !!!
We werden gescand om 04.50 met problemen, vroege tijd en late tijd. Dick had wat goed te maken met het late ontbijt en ging er als een speer van door !! Gon, Joke en Kim waren bij de start  stiekem aanwezig, leuk, beetje donkere foto's. We zijn op weg, het tempo lag erg hoog ! 7 km per uur, dat kan ik sjekke vanwege mijn rook gedrag ! we dachten, we halen Dick wel in, maar tot onze verbazing troffen we hem pas aan in Elst, in het centrum, op een terrasje met Gon, Joke en Kim. Benno was er ook, en ook nog wat andere bekenden, zie foto's. ff rust. na de rust gezamelijk weer op weg, maar na 5 minuten waren we dick alweer kwijt. We moesten als laatste stuk over de beruchte dijk naar Lent ! Gelukkig was er water zat, ik heb van mijn leven nog nooit zoveel water op 1 dag naar binnen gewerkt. De weg op de dijk naar Lent is lang, heeeeel lang en heet !! je ziet de brug van Nijmegen al, maar dat ding komt maar niet dichterbij. pokke eind die laatste 6 km. later hoorden we ook dat Dick daar  problemen had. In Lent werden we weer opgewacht, Rita en Roel waren er ook, we kwamen met z'n drieen om 14.20 op de wedren aan, Dick om 15.20. Zielig is het dan om te zien dat de finishpost exact om 16.00 uur sluit ! in het zicht van de streep en dan niet meer kunnen afscannen. dus veel uitvallers vandaag. We zijn Nijmegen in getrokken en hebben daar wat gegeten, en een klein beetje rond gekeken, de puf er bij ons helemaal uit. terug in Elden een fantastische massage gehad van Gert, we denken dat we er morgen weer tegen aan kunnen. Ik wil alvast iedereen bedanken voor de smsje die ik (wij) onderweg en savonds krijgen, geweldige steun, je sms't je blauw onderweg, wel leuk. Soms staan er zoveel disco's langs de weg dat je elkaar niet meer kunt verstaan, laat staan dat je de telefoon hoort (sorry) tis nu 22.55 uur en ik ben weer de laatste die richting bed gaat ! straks om 04.00 uur ontbijt !!

 

 Maandag 19-07-10
Bepakt en de rest gaan we naar ons onderkomen in Elden. Volgens Dick zijn temperatuur meter komt het allemaal wel goed morgen. we kunnen een uur eerder starten. we hebben onze kamers ingericht en zijn wezen eten in Arnhem, Nijmegen zijn alle parkeer garages na 17.00 uur gesloten !!! (de hele week).
Gelukkig slapen we boven een cafe, dus met mij en Gert gaat dat wel goed komen. Jacob, de eigenaar gaat het ontbijt klaar zetten om 03.15 uur en daarna gaan we richting Nijmegen voor de vroege start.
Er zijn wat problemen bij de KPN over de mobiele volg toestanden, ze zoeken nog naaar oplossingen. Op de vierdaagse live zijn er nog meer mogelijkheden om ons te volgen.

Al een lekker temperatuurtje op maandag !!!

 

ZONDAG 18-07-10
Ophalen polsbandje.
Zondag na het interveiuw met Jeroen Pol van de Stentor zijn we naar Nijmegen gereden voor het ophalen van het startbewijs. Giga druk op het plein en in de stad nog drukker. We kunnen nu starten, we hebben wel verschillende start tijden maar dat gaan we proberen op te lossen dinsdag ochtend. 

De foto's van onze oefen tocht(en) en 4daagse staan op ALLE FOTO's


Gon heeft in 2009 de Apeldoornse en de Nijmeegse gelopen, een SUPER prestatie.

Kijk voor meer / DAG foto's op   ALLE FOTO's

Website laten maken door Best4u Group B.V.

© 2012 Cafe Back in Town